Årets ferietur gik til Kreta

Årets ferietur gik til Kreta

7 beboere fra Christians Have Plejecenter, med hver sin ledsager er netop vendt hjem fra en uges ophold på den dejlige Middelhavs ø Kreta.

Den 9. september måtte beboerne op ved 2 tiden, så de var klar til at køre til lufthavnen og et par pårørende var mødt op for at køre kufferter, rollatorer og kørestole til lufthavnen.

Der ventede 8 dages varme og solbadning ved hotellets pool, og forventningerne
blev til fulde indfriet. Vi blev indkvarteret på et mindre hotel, hvor vi havde en dejlig pool lige uden for døren, vejret var fint, så den var meget besøgt. Om aftenen fandt vi forskellige steder at spise. Et af spisestederne lå med en fantastisk udsigt til havet, hvor vi også kunne nyde solnedgangen.

Der var også mulighed for at komme på en tur til Chania, Kretas største by, med et
havnemiljø i absolut særklasse. Få skridt fra havnen finder man smalle gader med det
sædvanlige turist udbud af butikker der sælger guld og sølvsmykker, lædervarer, tøj osv.
Der er et hav af spisesteder overalt. Mange af dem er meget hyggelige, med levende
planter som tag, ternede duge og malede træstole. Vi var i Chania ca. 4 timer, og kunne sagtens have brugt den dobbelte tid.

Tiden gik alt for hurtigt, inden vi fik set os om var det igen fredag, og vi skulle hjem.
Da vi havde ret meget bagage og kørestole, fik vi vores egen skranke til bagage registreringen, hvilket gjorde hele processen med indskrivningen mindre stressende.

I København stod en medarbejder fra Chr. Have og en pårørende klar til at køre bagagen hjem. Kl. 05,00 var der ro på Chr.Have, og der var ingen, der skulle op til noget dagen efter, alle kunne sove så længe de ville.

Indlæg fra Kurt Jensen, beboer fra Chr. have

Foto 1: Beboerne nød det gode vejr med kolde forfriskninger

Årets ferietur gik til Kreta.

Til toppen af siden