Balladebandet spillede til fest

Balladebandet spillede til fest

Balladebandet leverede musikken, da der blev holdt jubilæumsfest for et 10 års offentligt-privat samarbejde om botilbud for voksne med psykiske lidelser

Det er nu 10 år siden, at Gribskov Kommune etablerede 22 boliger for voksne borgere med fysisk og psykiske funktionsnedsættelser på Kirkeledet i Græsted. Kirkeleddet er resultat af et offentligt-privatpartnerskab med tre botilbud og -fællesskaber for i alt 21 borgere.

De fleste af beboerne har boet der i alle 10 år.

Gribskov Kommune driver selv Gribskov Bo og Støtte, Kirkeledet 6, mens Aleris Omsorg driver d andre tilbud. På trods af deres forskelligheder både hvad angår driften og beboergrupperne blev fødselsdagen i weekenden markeret med en fælles fest og reception. Her stod Balladebandet for den musikalske underholdning. Det spillede kendte danske sange, som alle kunne synge med på.

Bandet, der har fast øvested i Helsinge, består af voksne med psykiske udfordringer og lidelser. Blandt dem er to fra Kirkeleddet, Sofie Emil Thornberg på trommer og Martin Mortensen på klaver.

Flere pårørende deltog i festen, hvor borgmester Kim Valentin (V) og direktør Miriam Toft fra Aleris Omsorg talte og begge udtrykte glæde og tilfredshed med samarbejdet.

Foto 1: Bandet gav den gas til festen

Balladebandet spillede til fest

Til toppen af siden