Beboernes fernisering

Alderen forhindrer ikke at man kan være kunster. På Skovsminde startede en maleklub for 6 måneder siden, hvor der kom nogle beboere og sad sammen og legede med farver på fx malerier.

Torsdag d. 19. april var tiden så kommet til fernisering på skovsminde, som drives af Aleris Omsorg. Alle var inviteret til kl. 11. for at se beboernes malerier og kunst. Lene Steensen bød alle velkommen og var begejstret for de mange flotte malerier, som man kunne se at der var brugt lang tid på. Lene Steensen benyttede samtidig lejligheden til at takke alle personalet for bl.a. deres gode planlægning og samarbejde med maleklubben.

På Skovsminde plejecenter har en gruppe beboere lavet malekunst. Gruppen mødes tre gange om ugen og maler sammen, hvilket i dag mundede ud i en velbesøgt fernisering med de flotte malerier.

Alle kan være med i malegruppen, uanset om man har malet før eller ikke, det vigtigste er at være sammen om en fælles interesse. Og så at sige få sat lidt farver på tilværelsen selvfølgelig. Det bringer det gode humør frem, så sang og latter høres ikke sjældent i malegruppens rum, fortalte Susanne Sødring , som er tovholder for maleklubben. Køkkenets medarbejdere havde også travlt med at servere drikkevarer og diverse guf til alle i cafeen. Alle havde desuden også mulighed for at købe de udstillede kunstværker.

Til toppen af siden