De Olympiske lege blev afholdt for 6. gang på Aleris plejecenter Bakkebo

Bakkebo OL

De Olympiske lege blev afholdt for 6. gang torsdag d. 24.8.2017 på Aleris´ plejecenter Bakkebo i Gilleje

Næsten samtlige beboere deltog aktivt i en eller flere af de olympiske discipliner, som i år var; dåsekast, "slå-søm-i-bræt", ringspil og ærteposekast.

Centerleder Gitte Andersen bød velkommen og takkede de frivillige for deres engagement og deltagelse i OL og andre aktiviteter i hverdage på Bakkebo, som er med til at give beboerne nogle gode oplevelser og stjernestunder.

Der var god stemning i huset med jubelråb og klap salver, når alle dåserne blev væltet, eller der blev scoret mange point i ringspillet. Mændene kan stadig svinge hammeren og der var hård konkurrence i disciplinen "slå-søm-i-bræt". Alle hyggede sig på denne aktivitetsdag, som er blevet en hyggelig tradition på Aleris Bakkebo.

Traditionen tro sluttede dagen med medalje overrækkelse på den røde løber. Vinderne af hver disciplin fik guldmedalje, diplom, roser og kindkys, helt som det hører sig til.
Det var nogle meget stolte guldvinderes, som bagefter hyggede sig med de øvrige deltagere og tilskuere i cafeen, hvor der blev serveret kaffe og kage.

Gerda Hansen, som deltog i ærteposekast og dåsekast sagde "Det har været en hyggelig dag, jeg er stolt af min medalje. Det var sjovt at dyste mod de andre, vi har hygget og grinet sammen i dag"

Bakkebo OL

Bakkebo OL 2

Til toppen af siden