De mobile beboere besøg Gilleleje havn

De mobile beboere besøg Gilleleje havn

Vi er begyndt at lave en skovtur en gang om måneden for de beboere, som har lyst til at komme ud at gå i naturen.

På Skovsminde, er vi så heldige at være tæt på skov, sø og strand. Vi har også en bus med plads til 9 personer. Vi er begyndt at lave en skovtur en gang om måneden for de beboere, som har lyst til at komme ud at gå i naturen. Projektet startede for 14 måneden siden.

Vi pakker en kurv med kaffe og småkager og drager så afsted til et af de skønne områder i nærheden, hvor man kan komme ud at gå. Når alle har fået rørt sig, finder vi et sted, hvor vi kan holde hvil og nyde kaffen. Mange steder er der borde og bænke og nogle steder kan vi også finde ly, hvis det regner.

Projekt mobile beboere og hygge fortsætter med succes

Denne gang har Birgit Hansen, Fysioterapeut, i samråd med beboerne besluttet at vi tager afsted til Gilleleje for at opleve noget.

Tilbuddet er målrettet de beboere, som gerne vil røre sig og som selv kan gå. Vi havde planlagt at der skulle være 7 beboere med, men der blev flere som direkte henvendte sig for at komme med, selvfølgelig er det skønt at beboerne selv har lyst til at opleve noget anderledes end dagens trummerum, derfor gik vi hurtigt i gang med at finde en anden bil for at kunne transportere os alle til Gilleleje og det lykkedes.

Vi kørte ved 10-tiden, og havnede i Gilleleje efter et stykke tid. Da vi kom til havnen, spurgte Birgit, som tovholder for projektet, beboerne om vi skulle gå tur ved havnen, og det var der nogle af beboerne som gerne ville, og nogen havde lyst til at sidde på bænken og nyde vejret og udsigten, når nu muligheden bød sig. Efter et stykke tid blev der serveret frokost, som de forskellige afdelinger havde lavet. Frokosten blev nydt ved bænkene på havnen. Beboerne hyggede sig og nød at opleve noget udenfor plejehjemmets rammer.

De mobile beboere besøg Gilleleje havn

Til toppen af siden