Elev arrangement på Skovsminde

Som SOSU-elev skal man være klar til at prøve grænser, lære noget nyt og udvikle egne færdigheder – og det er, præcis, hvad eleverne på Skovsminde Plejecenter fik afprøvet ved den store fællesspisning tirsdag.

Som en del af et fælles projekt havde eleverne arrangeret et kæmpe arrangement for alle Skovsmindes beboere, de mange brugere af dagcenteret og alle de frivillige der kommer i huset.

Arrangementet var koordineret med det øvrige personale og de frivillige. Dagen startede med at centerlederen roste eleverne for deres initiativog takkede de frivillige for deres indsats. Herefter takkede en af eleverne alle for deres indsats og for at få lov til at praktisere deres ønsker på Skovsminde.

Den festlige dag bød på spisning, fælles hygge, kaffe og kage og dejlig fællessang sammen med Frank Samuelsen, der akkompagnerede de mange fine sangstemmer på sin guitar. De glade SOSU-elever var selvfølgelig spændt på om deres arrangement havde været en succes, men deres tvivl blev bestemt gjort til skamme.

Det var ikke svært at se at arrangementet havede været helt perfekt, blot ved at kaste et blik ud over de mange glade smil i forsamlingen. ”Vi gør det igen” var løftet der hang i luften, da de sidste toner havde lydt og det store fællesområde igen var tømt – og efter dagens succes er der rigtig mange der tager dem på ordet!

Til toppen af siden