Fællesskab og hygge på Skovsminde

Fællesskab og hygge på Skovsminde

Tirsdag den 24/11 stod i hyggens tegn, da Skovsminde arrangerede fællesspisning.

Både beboere og borgere oplevede en anderledes tirsdag, da der var fællesspisning på Skovsminde. Arrangementet startede med, at der blev dækket et flot bord. Ved 12.00-tiden ankom beboere og borgere til Skovsmindes café, hvor de fandt sig til rette ved bordet. Efter alle havde hilst på hinanden, blev der serveret lækker mad og drikkevarer, som Skovsmindes køkkenmedarbejder havde planlagt specielt til dagen.

Efter den lækre hovedret var det tid til underholdning ved Lisbeth & Kampene, der spillede livemusik for selskabet. Det skabte en dejlig og sjov atmosfære i Skovsminde-caféen. Der blev uddelt sanghæfter og alle sang lystigt med. Tilslut blev der serveret dessert og alle kunne gå glade tilbage til deres bolig efter en dejlig fællesspisning.

Målet var at gøre en forskel og skabe hygge og fællesskab på tværs af fælles af beboere, borgere og personale. Stemningen var i top, og det gav alle ekstra energi til at hygge sig sammen. Det var alt i alt en rigtig sjov og spænende eftermiddag for alle.

Til toppen af siden