Fællesspisning for Skovsmindes beboere

Fællesspisning på Skovsminde

Mandag d. 27 marts var der gang i Skovsminde plejecenter, da elever, studerende og frivillige slog sig sammen for at skabe en hyggelig og sjov frokost for Skovsmindes beboere.

Arrangementet startede med et flot opdækket bord, hvor beboerne blev inviteret ned i cafeen for at finde en plads. Efter beboerne havde hilst på hinanden, blev der serveret drikkevarer, derefter kom den lækre mad - fiskefilet, pommes frites og hjemmelavet remoulade, som Skovsmindes køkkenmedarbejder havde planlagt specielt til dagen.

Efter den lækre hovedret var det tid til underholdning ved Frank Samuelsen, der sammen med sin kone spillede livemusik for beboerne. Det skabte en dejlig, sjov og god atmosfære i Skovsminde cafeen. Beboerne sang med på de sange de kendte, og senere gik de til dansen.

Efter beboerne havde spist hovedret og lyttet til musikken, kom der kom is og tilbehør på bordet, samt kaffe og småkager. Maden og musikken var med til at skabe en dejlig frokost på Skovsminde.

"Vi takker alle vores elever og studerende for deres vilje og flotte stykke arbejde for at skabe en sjov og spændende frokost sammen med de andre. Samtidig skal de frivillige have en stor tak for at være med til at gøre dag endnu mere uforglemmelig" fortalte Dariush Mombaini, som er frivillig og aktivitetskoordinator på Skovsminde.

Til toppen af siden