Fastelavn på Skovsminde

Fastelavn på Skovsminde

Fastelavn bød på masser af udklædte børn og barnlige sjæle på Skovsminde Plejecenter i weekenden.

På Skovsminde Plejecenter havde de Grønne spejdere i Græsted gjort klar med rafter til tøndeslagning. Arrangementet var arrangeret af Græsted handels- og erhvervsforening i samarbejde med Skovsmindes venner og personalet fra Aleris Omsorg.

Der blev uddelt gaver til både kattekonge og dronning samt til bedst udklædte børn. Der blev også kåret en kattekonge og dronning i voksenkategorien, hvor beboere, frivillige og de andre også deltog i kampen. Der blev ligeledes serveret fastelavnsboller og drikkevarer.

Der var store smil og glæde at se, og man mindes tilbage mens beboerne på Aleris Skovsminde Plejecenter så på mens børnene slog kanten af tønden: "Det er skønt at opleve at forskellige generationer hygger sig sammen. Børnene var klædt ud i forskellige kostumer, og slog katten af tønden", fortæller Lene Steensen.

Dariush Mombein deler ligeledes begejstringen: "Det er en utrolig glæde for os, at lokalbefolkningen støtter op om de forskellige arrangementer, som de endnu en gang har gjort i dag".

Fastelavn på Skovsminde

Fastelavn på Skovsminde

Til toppen af siden