Fastelavn på Skovsminde Plejecenter

Fastelavn på Skovsminde Plejecenter

Der var spænding at spore da Skovsminde åbnede dørene for at afholde fastelavn lørdag d. 25/2. Fastelavnsarrangementet bød på masser af udklædte børn og barnlige sjæle, da Skovsminde Plejecenter holdt fastelavnsfest.

Det var 6. gang Skovsminde samarbejdede med Græsted handels- og erhversforening og de Grønne spejdere i Græsted for at afholde fastelavn. Vejret forhindrede ikke beboere og de lokale i at fejre fastelavn på Skovsminde. Alt blev stillet op, så det var klar til den festlige begivenhed, sat plads.

Først gik de flotte udklædte børn i gang med at slå katten af tønden., Derefter blev det de voksnes tur til at finde kattekonge og kattedronning. De voksne var også sjovt klædt ud til dagens begivenhed og det var med til at skabe den hyggelige atmosfære. Det er skønt at opleve at forskellige generationer hygger sig sammen.

Der blev uddelt gaver til både kattekonge og dronning samt til bedst udklædte børn. Der blev også kåret en kattekonge og dronning i voksenkategorien, hvor beboere, frivillige og de andre også deltog i kampen. Der blev ligeledes serveret fastelavnsboller og drikkevarer.

Arrangementet var et samarbejde med Græsted handels- og erhversforening, De Grønne spejdere og de frivillige. På vegne af Skovsminde takker vi alle for skabe en hyggelig tid for alle på Skovminde, Det er en utrolig glæde for os, at lokalbefolkningen støtter op om de forskellige arrangementer, som de endnu en gang har gjort i dag, slutter centerleder Lene Steensen.

Til toppen af siden