Fastelavn på Skovsminde

Fastelavn bød på masser af udklædte børn og barnlige sjæle, da Skovsminde Plejecenter holdt fastelavnsfest i weekenden.

På Skovsminde Plejecenter havde de Grønne spejdere i Græsted gjort klar med rafter til tøndeslagning, som var arrangeret af Græsted handels- og erhvervsforening i samarbejde med Skovsmindes venner og personalet fra Aleris Omsorg. Det var 7. gang at Skovsminde samarbejdede med Græsted handels- og erhvervsforening og de Grønne spejdere i Græsted for at afholde fastelavn. Selv vejret forhindrede ikke beboerne og de lokale i at fejre fastelavn på Skovsminde. Alt blev stillet op, så det var klar til den festlige begivenhed. Beboerne og de andre kom til cafeen ved 13.30 tiden for at finde en plads og hilse på hinanden.

Der var fuldt hus, og der kom mange af de lokaler og pårørende for at have det sjovt og skabe en god stemning. Der kom fastelavnsboller og drikkevarer på bordet, og kl. ca. 14 begyndte tøndeslagningen - traditionen tro - ude på terrassen. Både børn og beboere syntes det var hyggeligt. Det er skønt at opleve at forskellige generationer hygger sig sammen. Det er også en utrolig glæde for Aleris medarbejdere at kunne være med til at give et bidrag til et fælles socialt arrangement, som de endnu en gang har gjort i weekend. Vi takker vores frivillige, de grønne spejdere og Græsted handels- og erhvervsforening for deres indsats, fortalte Lene Steensen.

Der blev uddelt gaver til både kattekonge og kattedronning, samt til bedst udklædte børn. Der blev også kåret en kattekonge og kattedronning i voksenkategorien, hvor beboerne og de andre voksne deltog. Da børnene havde slået katten af tønden blev der kåret en Kattedronning og Kattekonge, som vandt en præmie.

Fastelavn på Skovsminde

Til toppen af siden