Fernisering på Skovsminde Omsorgscenter

Skovsminde Omsorgscenter som drives af Aleris, har haft fernisering, da cafeen fik et stort maleri, som beskriver stemningen på Skovsminde.

Chanette, køkkenets teamkoordinator, fik ideen for et par måneder siden, og derfor gik hun i gang med at finde en kunstner som kunne udføre husets ønske, og derfor kontaktede hun den lokale kunstner - Louise Pfeiffer. (Mugge P').

Chanette fortalte at hun inviterede Louise til Skovsminde for at mærke stemningen og snakke med beboerne. Louise fortalte at hun har været på Skovsminde for at mærke stemningen og høre personale, beboere og andre om hvad Skovsminde betyder for dem, derfor kan man i maleriet også se de forskellige aktiviteter og hyggelige tider på Skovsminde.

Louise fortalte at hun syntes at det var sjovt at en beboer beskrev hvad Skovsminde betyder for hende - på en serviet. Tirsdag den 6. marts åbnede vi huset for alle til at være med til fernisering.

Først bød Centerlederen alle velkommen til den varme og hyggelige stemning i cafeen, og håbede at maleriet ville skabe en endnu mere positiv stemning fremover i cafeen, og takkede køkkenpersonalet for deres ide, samt Louise Pfeiffer for det fantastiske maleri, hvor man kan se Skovsmindes oplevelser og stemninger inde i maleriet. Derefter fortalte Louise, hvor glad hun blev, da hun hørte at hun skulle male et maleri til Skovsminde, som beskrev Omsorgscenter i et maleri.

Til toppen af siden