Folketingsvalg på Skovsminde

Folketingsvalg på Skovsminde

Beboere på Skovminde plejecenter er forud for langt de fleste danske vælgere. De har nemlig allerede stemt til folketingsvalget.

Beboerne på Aleris plejecenter Skovsminde har allerede stemt til folketingsvalget og valget er samtidigt gjort endnu mere spændende og festligt! valget har nemlig været lidt anderledes på Skovsminde, idet plejecentret og Gribskov Kommune koordinerede en valgdag, hvor alle beboere var inviteret til at stemme kl. 13.00 i cafeen.

Her sad valgpersonale fra kommunen klar ved valgbordet, og hver gang en beboer kom ud fra stemmeboksen, blev de guidet til køkkenet, hvor der selfølgelig blev serveret valgflæsk med tilbehør - og en øl.

Efter de havde stemt kunne beboerne hilse på hinanden og snakke om både politik og andre emner. Det var spændende og sjovt for beboerne at opleve at stemme på denne måde og alle var meget tilfredse og glade for denne specielle valgdag. Også Valgmedarbejderene fra Gribskov Kommune, der sikrede at alt gik til efter reglerne, syntes at det var en sjov og godt organiseret dag.

Til toppen af siden