Forårsfest 2018 på Skovsminde

På Skovsminde bød alle foråret velkommen ved forårsfesten torsdag d. 12 april.

Der er stille og roligt varm luft på vej, og det gav ekstra energi til fællesskabet på Skovsminde. Skovsmindes venner havde forberedt sig sammen med personalet for at lave en pragtfuld stemning på Skovsminde, da beboerne havde længtes efter en fest.  Ved 12-tiden åbnede Skovsminde omsorgscenter, som drives af Aleris, dørene til den årlige forårsfest. Arrangementet startede med et flot opdækket bord, hvor beboerne og andre blev inviteret ned i cafeen for at finde en plads. Efter alle havde hilst på hinanden blev der serveret drikkevarer.

Centerlederen bød velkommen. Lene Steensen takkede Skovsmindes venner og fortalte at disse ildsjæles enorme indsats kan vi slet ikke takke nok for: Tak for deres indsats, tak for at skabe mange pragtfulde stunder på Skovsminde tak fordi de gør det muligt for os at gøre så mange mennesker glade i forbindelse med talrige aktiviteter, lyder det fra Centerlederen. Det var vennerne og omsorgscenteret, der satte det hele i scene, og det var imponerende at se så mange lokale være med til at skabe en sjov og hyggelig atmosfære på Skovsminde, samt vi sætter stor pris på samarbejde og koordineringen med alle udefra til at skabe en endnu mere hyggelig og livlig stemning for alle.

Lene fortsatte med at takke det dedikerede personale for at lave et tip og top stykke arbejde, skriver Lene Steensen i en pressemeddelelse.- Vi vil også gerne takke de sponsorer, der har doneret flotte præmier til vores lotteri - Silvan, Stark, Super Brugsen og Hyundai Græsted - for at være med til at støtte denne begivenhed på Skovsminde.

Skovsmindes Venner takkede også køkkenpigerne for at være med til at skabe den dejlige stemning og lave en lækker frokost samt takkede personalet for deres samarbejde på Skovsminde fortalte næstformand Sisse.

Der var fuldt hus til dette års forårsfest. De mange beboere og pårørende samt øvrige gæster, havde en rigtig hyggelig eftermiddag hvor de kunne nyde en fin forårsmenu samt kaffe, dessert og kage. Jens Gothenborg. sørgede for live musik til forårsfesten, så deltagerne også kunne få sig en svingom.

Til toppen af siden