Generationernes dag på Skovsminde Plejecenter

Generationernes dag på Skovsminde Plejecenter

I januar 2017 startede et nyt projekt op - Generations dag, hvor LM børnehuset, mindst en gang om måneden, kommer på besøg hos beboere på forskellige afdelinger.

Det var anden gang at børnehaven kom, i forbindelse med det månedlige besøg. Målet er at bygge bro mellem to generationer. Børnene var på besøg på afdelingen Søen, hvor personalet forberedte sig på at skabe en hyggelig tid for alle.

Omkring kl 10, kom en flok børn fra børnehuset LM for at lege med de ældre på plejehjemmet. Der blev leget, larmet og tegnet efter alle kunstens regler og det blev en rigtig god time, hvor børn og voksne fandt nye venskaber. Der var også plads til at beboerne kunne få sig en snak og svare på mange spørgsmål fra dagens besøgende.

Beboerne var utroligt glade for at kunne dele deres dag sammen med de små søde børn. Information om hvornår de små poder kommer på besøg igen vil fremgå af aktivitetsskemaet, og det er tydeligt, at alle får noget ud af den spontanitet og livsglæde, som er i samværet.

Nogle gange er beboere helt umulige at komme i kontakt med, men når børnene er her, ser man både glimt af glæde og genkendelse i beboernes ansigt. Det kalder nogle gode erindringer frem et eller andet sted, forklarer centerleder Lene Steensen.

Til toppen af siden