Gribskov Produktionsskolen på Skovsminde

Gribskov Produktionsskolen på Skovsminde

Vi har haft produktionsskolen på besøg for at lave skønhedsbehandlinger på beboerne - med stor succes. Beboerne udtrykker at de gerne vil have at de kommer igen og vi satser på at det kan lade sig gøre 6 gange om året.

Den 26. september 2017 afholder vi traditionen tro høstfest i Cafeen, her er der mulighed for alle at hygge sig med hinanden. Vi har som altid sang og musik og disse hyggestunder er en dejlig eftermiddag, hvor vi sammen kan nyde hinanden, få nye relationer og måske møde "den rare nabo", "sidste nye bekendtskab fra "mandagsbaren" eller "gå-vennen fra den månedlige skovtur" og I som pårørende vil få en oplevelse af hvem hverdagen og aktiviteterne deles med.

Anledningen er at vi fik et tilbud fra produktionsskolen i Helsingør om at komme på Skovsminde for at give skønheds- og kosmetikbehandlinger mandag den 25/9. Gribskov Produktionsskole medarbejder og elever kom kl 9.45 på Skovsminde. Først begyndte de at gøre deres udstyr klar i lokalet, derefter kom beboerne ind til deres behandlinger. Beboerne fik ansigtsbehandlinger, ordnet negle osv. Mange af beboerne spurgte også hvornår produktionsskolen kommer næste gang.

Isolde fortalte, at det hyggeligt at beboernes behov bliver opfyldt, og at det simpelthen er skønt at de kommer herhen og giver os skønhedsbehandlinger. Samt vi bliver smukkere til høstfesten. Vi har lavet en aftale med skolen om at de kommer på Skovsminde hver anden måned, som beboerne selv ønsker.

Til toppen af siden