Guldbryllup på Skovsminde

Lørdag d. 16. marts 1968 var en ganske særlig dag for Knud Erik Maltesen og hans kommende hustru Kirsten. Her blev tre års forelskelse omsat til vaskeægte kærlighed. Præcis 50 år senere blev den kærlighed fejret efter alle kunstens regler i Skovsminde Omsorgscenter.

Selvom man er flyttet på Omsorgscenter betyder det ikke at man ikke kan have det hyggeligt og afholde store begivenheder. Janne Borgwardt - Åens team koordinator - fortalte at da de hørte at Knud Erik Maltesen skal have guldbryllup, kontakte Janne Knuds hustru Kirsten, for at foreslå at de kunne fejre bryllupsdagen på Omsorgscenteret.

Janne fortsatte med, at det for os Aleris medarbejdere er utroligt vigtigt at beboerne føler sig som en del af samfundet, og derfor var vi med til at planlægge festen i huset og det er vi stolte af. Knuds hustru Kirsten fortalte "Det er utroligt at vi for 53 år siden kom til at kende hinanden i kbh.s højskoleforening og blev gift i 1967, og vi elsker stadigvæk hinanden højt. Vi skulle egentlig afholde en stor fest, men pga. Knuds sygdom har vi sagt ja til personalets forslag om at vi hygger os på Skovsminde, og at vi kan invitere vores børn og børnebørn osv".

Personalet har gjort det virkeligt godt for os – De var med til at pynte og gjorde klar ligesom man kunne ønske sig. Vi vil gerne takke Janne og det øvrige personale på Skovsminde for at være med til at hjælpe os med at fejre denne specielle dag for os.

Til toppen af siden