Høstfest på Skovsminde

Høstfest på Skovsminde

Den årlige høstfest er en tradition på Skovsminde Omsorgscenter

Høstfesten er en gammel tradition, som stammer helt tilbage fra dengang landmændene slog korn med le og bandt neg mens kvinderne syltede, saltede og bryggede øl. Høsten skulle være i hus og fejres inden Mikkelsdag den 29. september. Derfor afholder Skovsmindes venner hvert år høstfest på Skovsminde.

En aften i høstens tegn

Gæsterne og beboerne, fandt stille og roligt en plads ved de pyntede borde. Først bød centerleder, Lene Skovsgaard Steensen, velkommen og takkede de omsorgsfulde frivillige, samt det dedikerede personale som er med til at gøre en forskel på Skovsminde. Gurli Jensen, Skovsmindes venners formand, bød også velkommen og syntes at det var hyggeligt at se så mange deltagere til høstfesten.

De mange beboere og pårørende samt øvrige gæster, havde en rigtig hyggelig eftermiddag, hvor de kunne nyde en fin høst-menu. Først blev der serveret forret, derefter hovedret samt dessert, kaffe, og kage.

Rynkevriderne sørgede for livemusik til høstfesten, så deltagerne også kunne få sig en svingom. Der var fuldt hus og alle var utroligt glade for en sjov torsdag. Det var Skovsmindes venner og omsorgscenteret, der satte det hele i scene, og koordinerede med personalet.
"Det er imponerende at se så mange lokale være med til at skabe en sjov og hyggelig atmosfære på Skovsminde" fortalte Lene Steensen.

Til toppen af siden