Høstfest på Skovsminde

Høstfest på Skovsminde

Tirsdag den 26. september blev der på Plejecenter Skovsminde som drives af Aleris , afholdt den traditionsrige høstfest for beboere, lokale og venner.

Høstfesten er en årlig tilbagevendende begivenhed på Skovsminde og som altid blev det en fornøjelig og hyggelig fest. Først bød Lene Skovsgaard Steensen, centerleder, velkommen og takkede de frivillige og det dedikerede personale for at være med til at skabe en dejlig atmosfære.

Lene fortsatte med at fortælle at det er hyggeligt at se så mange pårørende og lokale være med, og dele deres glæde med hinanden og dagen før kom Gribskov produktionsskolen forbi og lavede skønhedsbehandlinger på beboerne på Skovsminde. De mange beboere fik bl.a. ansigtsmassage, manicure osv. for at være klar til festen, og vi syntes at det er hyggeligt og pragtfuldt at vores ældre går op i den slags oplevelser. Desuden takkede Lene køkkenets piger for at lave lækker festmad til alle og derefter ønskede Gurli Jensen, Skovsminde venners formand at alle måtte have en fantastisk høstfest.

Der deltog 125 i dette års høstfest. De mange beboere og pårørende samt øvrige gæster, havde en rigtig hyggelig eftermiddag hvor de kunne nyde en fin høst-menu samt kaffe, dessert og kage. Rynkevriderne sørgede for live musik til høstfesten, så deltagerne også kunne få sig en svingom. - Det var vennerne og omsorgscenteret, der satte det hele i scene, og det var imponerende at se så mange lokale være med til at skabe en sjov og hyggelig atmosfære på Skovsminde, skriver Lene Steensen i en pressemeddelelse.- Vi vil også gerne takke de sponsorer, der har doneret flotte præmier til vores lotteri - Silvan, Stark, Super Brugsen og Hyundai Græsted - for at være med til at støtte denne begivenhed på Skovsminde. Beboere havde længtes efter en fest.

Til toppen af siden