Jul på Plejecenter Solgården

Jul på Plejecenter Solgården

Julen på Plejecenter Solgården er traditionernes tid. Solgården har bl.a. haft besøg fra Brovst pigegarde og været til julegudstjeneste.

Plejecenter Solgården har igen i år bl.a. haft besøg fra Brovst pigegarde, og vores demente borgere har været til julegudstjeneste i Skræm kirke.

Brovst pigegarde lagde vejen forbi Solgården:
"Vesterhavsfruerne" har igen i år givet penge til, at Pigegarden kan komme og spille for beboerne på Solgården. Det blev atter en gang en hyggelig formiddag, hvor beboere og personale samledes i aktivitetscentret til kaffe og julehygge. Pigegarden optrådte ca. en halv time for alle, der var mødt op, hvorefter de gik rundt på alle afdelingerne og spillede for de beboere, som ikke havde mulighed for at komme i aktivitetscentret og høre dem. Det var en stor oplevelse og og bragte glæde hos alle.

Julegudstjenesten i Skræm kirke:
Vi har de sidste to år fået doneret en sum penge til busture. Dette beløb var øremærket til en køretur, så vores demente beboere kunne komme ud i Skræm kirke og opleve en gudtjeneste i en kirken. Det var en stor oplevelse for alle, både beboere og personale. Det var den lokale præst, Inger Øeby, som tilbød at holde den årlige julegudstjeneste for de demente. Der er stor opbakning hertil fra pårørende og frivillige. Efter julegudstjenesten tog alle tilbage til Solgården, hvor de fik risengrød og varmt øl.

Jul på Plejecenter Solgården

Til toppen af siden