Julefest på Skovsminde

Julefest på Skovsminde

Aleris Plejecenter Skovsminde holdt fredag d. 12/12 kæmpe julefrokost for både borgere, pårørende og beboere.

Med lækker julemad og livemusik festede omkring 115 borgere, frivillige og pårørende til en kæmpe julefest på Skovsminde Plejecenter. Det blev en aften med farver, lys og julestemning, hvor beboerne kunne mærke, at de ikke er glemt, og at de betyder meget for lokalsamfundet i Græsted.

Silvan og Stark - de lokale sponsorer, havde bakket op om arrangementet med mange spændende præmier til lotteriet. Julefesten 2014 var dermed et ekstra succesfuldt arrangement for Skovsmindes Venner og Skovsminde plejecentercenter.

Der var fuld opbakning fra både borgere og pårørende for at skabe en hyggelig og kærlig julefest. Alle var glade og det var superhyggeligt. Programmet startede med, at centerleder Lene Steensen bød velkommen og takkede de frivillige for deres indsats på Skovsminde, og Gurli Jensen, formand for Skovsmindes Venner, glædede sig over, at det var muligt at samle pårørende, beboere og lokale borgere til den store traditionelle julemiddag. Ove Larsen stod for livemusik og underholdning, og det tiltrak beboere og andre til en svingom på gulvet.

Martha, som bor på Skovsminde sagde til arrangemnetet - Det er fantastisk, at de frivillige gider gøre noget sammen med personalet og beboerne, og det er dejligt, at der sker noget hele tiden på Skovsminde, så man føler sig levende

Til toppen af siden