Julefrokost afholdt på Skovsminde

Julefrokost på Skovsminde

Der blev lørdag d. 10. december, afholdt den årlige julefrokost på Skovsminde Plejecenter.

Med lækker mad fra Skovsmindes eget køkken og live musik, festede omkring 100 borgere, frivillige og pårørende til en kæmpe julefest på Skovsminde Plejecenter.

Det blev en julefrokost med farver, lys og julestemning, hvor beboerne kunne mærke, at de ikke er glemt, og at de betyder meget for lokalsamfundet i Græsted.

Mange lokale sponsorer havde bakket op omkring arrangementet med mange spændende præmier til lotteriet. Personalet havde pyntet Cafeen i julefarver og sørget for julestemning.

Ved 12-tiden åbnede Skovsminde dørene for den årlige julefrokost. Først bød centerleder, Lene velkommen og ønskede alle en glædelig jul samt ønskede alle en hyggelig julefrokost. Samtidig takkede Lene også de frivillige for deres indsats ved arrangementet og for deres vilje til at skabe en pragtfuld, positiv energi til de mange arrangementer i 2016. Uden de mange frivillige, der sammen med personalet, gør et kæmpe arbejde, kunne det slet ikke lade sig gøre at samle så mange mennesker til et arrangement, fortæller Lene.

Gurli Jensen, formand for Skovsmindes Venner, glædede sig over, at det var muligt at samle pårørende, beboere og lokale borgere til den store traditionelle julefrokost. - Vi sætter stor pris på, at der var så mange pårørende, der hjalp til med at skabe den hyggelige atmosfære med sang og dans, siger Gurli Jensen.

Efter der blev budt velkommen, blev der serveret lækker julemad og drikkevarer alt imens Kjeld og Steen spillede julemusik, som også opmuntrede alle til en svingom. Musikerne holdt en lille pause, da der var en lille overraskelse i cafeen. En af beboerne havde klædt sig ud som julemanden og optrådte med lidt sjov og skabte en endnu mere julet atmosfære på Skovsminde. Dansen og hyggen fortsatte og selvfølgelig blev der også serveret ris a la mande.

Vi ønsker alle læsere en glædelig jul og et godt nytår, fortalte Dariush Mombaini, frivillig på Skovsminde Plejecenter.

Til toppen af siden