Julemarked på Bakkebo

Julemarked på Bakkebo

Der var gløgg, æbleskiver, harmonikamusik og duften af hjemmebag da Aleris Plejecenter Bakkebo afholdte julemarked med alt der hører til.

Bakkebo Plejecenter havde sat alle julesejl til for at give beboere, pårørende og andre gæster en juleoplevelse ud over det sædvanelige. 

- Vi har lavet arrangementet - bare fordi vi synes, det kunne være hyggeligt. Noget andet end, at pårørende kommer forbi til en kop kaffe, fortalte Lene Drist Jensen, som stod bag lørdagens jul på Bakkebo.

- Det gælder jo også om at gøre noget andet - og at vores beboere oplever forskellen fra hverdagen.

Foruden de mange hjemmelavede dekorationer, filt, tørklæder og kager var der loppemarked med alt fra et mågestel over løbesko til puslespil. Bibi var med fra starten - hun havde bagt til den store guldmedalje af de julekager, som også blev solgt - og glædet sig til dagen.

- Vi har knoklet med at bage hver onsdag - og pakke kagerne ind, fortalte den ældre dame. Bibi bor med sin kat Hr. Olsen i Dronningmølle, men bruger Bakkebo dagcenter og kender derfor de faste beboere. Juleaften skal fejres med datter og barnebarn - og det er ikke hvemsomhelst.

- Det er Thomas Delaney fra FCK, sagde en stolt Bibi.

Lørdag havde hun veninden Lisbet Kaae med. Lisbet havde meldt sig som julemand og var iklædt behørigt kostume til anledningen.Og mens pårørende og gæster og plejehjemmets andre beboere shoppede og trak lodder i tombolaen - satte Lisbet sig til harmonikaen og trakterede med julesange. Lisbeth Kaae spiller til daglig Hamonikabanden fra Helsinge.

Til toppen af siden