Julemarked på Skovsminde Plejecenter

Julemarked skovsminde

Første eftermiddag i december blev dørene åbnet op for et stort ryk ind til julehygge på Skovsminde Plejecenter.

Det store traditionelle julemarked havde både et loppemarked med salg af både nye og gamle ting, men også en tombola, hvor der var omkring 100 spændende sponsorgaver fra de lokale butikker i Helsinge, Græsted og Gilleleje til udlodning.

De fine aktiviteter blev forsødet med salg af kaffe, gløgg og æbleskiver til gode priser. Der var stor tilstrømning fra de inviterede. Ja man blev faktisk nødt til at tyvstarte i forhold til tidsplanen, hvor de 400 lodder til tombolaen blev solgt i farlig fart.

Der var noget for enhver smag på alle borde – lige fra dejlige kulinariske specialiteter til tasker, sjove pynteting i form små fine julesager og andre fine nipsting.

Efter nogle dejlige eftermiddagstimer med yderligere underholdning af live musikanter, sluttede festlighederne. Der skal en lyde stor og varm tak til alle de frivillige, musikere og sponsorbutikker for at arrangementet igen i år blev en stor succes og til stor glæde alle indbudte og beboerne.

- Glædelig jul og godt nytår fra alle os til alle jer, lyder det fra Dariush Mombaini, der er frivillig og aktivitetskoordinator i Aleris Omsorg.

Følgende butikker havde doneret sponsorgaver til tombola:
Helsinge: Jysk, 10´eren, Netto, Kvickly.
Gilleleje: SuperBrugsen, Anja Mundt, Fredbogård-Butikken, Matas, Gilleleje Foto, Gilleleje Apotek, Skomenuen, Just Beautiful, Aura Living.
Græsted: Meny, Netto, Bergmann Biler, Blomster Værkstedet, Græsted Autocenter, Kaj Taske og Skovsminde Køkkenet.

Til toppen af siden