Luciaoptog på Skovsminde

Luciaoptog på Skovsminde

Skovsminde fik i år æren af to gange luciaoptog med stor glæde for beboere, såvel som medarbejdere.

Først kom børnene fra LM børnehaven onsdag d. 14/12 hvor de gik Luciaoptog på en af afdelingerne og sang dejlige sange for beboerne. Beboerne kom ud fra deres boliger og nød optoget. Derefter havde vi arrangeret at alle beboere samledes i cafeen hvor frivillige fra fælles gymnastik havde inviteret beboerne til sæsonafslutning i cafeen.

Efter alle blev samlet i cafeen, optrådte børnene med sange for alle. Derefter blev der serveret guf, julekage, kaffe og drikkevarer til alle. Skovsminde Omsorgscenter har arrangeret og koordineret med børnehaven fra 2017 at de kommer en gang om måneden for at beskæftige sig på forskellige afdelinger.

Målet er at bygge bro mellem to generationer. Centerleder Lene fortalte, at det har været et ønske længe både for personale og beboere at få børnebesøg på Skovsminde.

Lene fortsatte med at de ældre mangler liv omkring sig, og mange af dem har hverken børnebørn eller oldebørn, som kommer på besøg. Det er derfor et stort ønske hos de ældre at have kontakt med børn, og vi ville gerne bidrage til det. Børn har godt af at møde ældre, og de ældre blomstrer op ved at være sammen med børn.

Børnene sætter minder i gang og får de ældre til at huske mere fra deres egen barndom. Næste gang der kommer nogle elever fra Gribskov Skole er tirsdag d. 20/12 kl. 15.00. Alle de lokale er velkomne til at være med - bare kontakt Skovsmindes hovednummer 4839 1330.

Til toppen af siden