Mini-OL på Bakkebo

Fredag den 14. august stod i sportens tegn på Bakkebo Plejecenter, da beboerne dystede om de eftertragtede medaljer til det årlige mini-OL.

Der var kamp til stregen på Bakkebo Plejecenter, som fredag eftermiddag dannede rammen om mini-OL. Centerleder Gitte Andersen bød velkommen, hvorefter holdene blev dannet.

Deltagerne skulle igennem fire forskellige discipliner. Der var jubelråb og smil, når det gik godt, men også skuffelse at spore, når det gik mindre godt. De fire discipliner fandt sted forskellige steder på Bakkebo, og hver disciplin havde tre dommere, som noterede beboernes point, når de dystede imod hinanden. Beboere havde farvede armbånd på, som viste hvilken disciplin, de skulle deltage i, og både frivillige og personale havde et skilt på sig, så det blev nemmere at guide deltagerne til deres discipliner.

Ventet med spænding
Bakkebos beboere havde set frem til Mini-OL med spænding, og de pårørende var stolte af at se deres kære dyste i disciplinerne. Vinderne blev præmieret med et diplom samt en Bakkebo-medalje og en rose. Til sidst samledes alle i caféen, hvor der blev hyggesnakket over en kop kaffe og et stykke lagkage. 

Annelise Pedersen, der er beboer i Fiskehuset fortæller, at hun synes, at det var et hyggeligt arrangement præget af god stemning. Hun synes, at det er godt, at Bakkebo holder OL hvert år, da det bringer folk sammen, selvom de dyster mod hinanden.

"Det er vigtigt for os, at beboerne føler sig godt tilpas, og at der bliver skabt en god atmosfære. Mini-OL var en fælles aktivitetsdag, der skulle give beboerne både den fysiske og sociale oplevelse sammen med de frivillige og personalet," fremhæver Gitte Andersen, centerleder ved Bakkebo.

Til toppen af siden