Modeopvisning på Plejecenter Bakkebo

Modeshow på Bakkebo

Mandag d. 10. oktober blev der afholdt stor modeopvisning på Plejecenter Bakkebo i samarbejde med den mobile tøjkæde Senior Shop.

Det var 4. gang at Bakkebo Omsorgscenter holdt modeshow for beboere, deres pårørende og de mange frivillige, der er tilknyttet centret.

Der var udvalgt 6 beboere som modeller til at fremvise modetøjet. Modellerne kom lidt tidligere for at udvælge det tøj, som de skulle fremvise.

Først bød Dariush velkommen og takkede de frivillige og personalet for at være med til at gøre en forskel på Bakkebo. Derefter var det Vivi fra Senior Shop som præsentede tøjet og åbnede modeshowet. Bakkebo Omsorgscenter stod for arrangementet, der er blevet en tradition, når forårs- og efterårs moden skal præsenteres og garderoben skal fornyes.

Det var tydeligt, at alle modellerne nød turen i det smarte tøj på catwalken, men med en gennemsnitsalder på 75 år var det nødvendigt med en hjælpende arm eller to til at støtte de ældste af modellerne. Alle gennemførte dog turen på catwalken med bravour med stor glæde og smil på læberne!

Efter fremvisningen var det tid til shopping, og alle som havde lyst til at købe det viste tøj stod klar hos Senior Shop. Bakkebo køkkenets piger havde bagt lækker kage for at dagen blev endnu mere hyggelig.

Gerda Hansen, en af modellerne fortalte, at hun syntes at det er sjovt at være model, og at det også var spændende at prøve forskelligt tøj i friske farver, som giver nye muligheder i gardaroben. Jeg har i hvert fald nydt tiden.
En af de andre modeller Dora på 92 år fortalte også at det var sjov at være med og at hun nød at de andre klappede af hende og at hun desuden elsker tøj i farver.

Til toppen af siden