Nytårskur for frivillige

Nytårskur for frivillige

Skovsminde afholdt sin traditionelle nytårskur for de mange ildsjæle og frivillige på Skovsminde

Personalet havde forberedt sig til den hyggelige frokost, og bordet var dækket. Køkkenets medarbejdere havde lavet lækkermad til nytårskuren. Vi åbnede døren kl. 12.00, hvor der kom mange af Skovsmindes venner til Skovsminde Omsorgscenter for at få en tak for deres indsats i 2017 på Skovsminde.

Ved nytårskuren blev der budt velkommen med en velkomstdrink, og derefter Bød centerlederen velkommen. Lene fortalte at disse ildsjæles enorme indsats kan vi slet ikke takke nok for. Derfor synes vi også, at det er helt på sin plads og en rigtig god idé med en Nytårskur, hvor vi giver vores frivillige et velfortjent skulderklap og siger dem stor tak. Tak for deres indsats, tak for at skabe mange pragtfulde stunder på Skovsminde tak fordi de gør det muligt for os at gøre så mange mennesker glade i forbindelse med talrige aktiviteter, lyder det fra Centerlederen.

Derefter takkede en af beboerne, Peter, også de frivillige for at være med til at skabe en hyggelig tid og mange aktiviteter på Skovsminde. Peter fortsatte med at I frivillige har en stor positiv plads på Skovsminde og vi beboere sætter stor pris på jeres vilje og lyst til at komme på Skovsminde.

Der blev sunget sammen senere, og der var også amerikansk lotteri, hvor der var gaver til de heldige frivillige. Alle har haft en pragtfuld tid sammen. En af de frivillige, Bent Hansen, udtrykte at han syntes at det er alletiders at Aleris sætter pris på de frivillige som involverer sig i Omsorgscentrene . Vi vil også takke personalet for at behandle os med fuld respekt og omsorgs. Vi vil gerne fortsætte med at komme her på Skovsminde for at gøre en forskel for beboerne sammen med personalet.

Til toppen af siden