OL 2014 på Skovsminde

OL på Skovsminde

Aleris Plejecenter Skovsminde lukkede fredag eftermiddag dørene op for et af centrets absolut højdepunkter 'De Olympiske Lege 2014'.

Beboere, pårørende, lokalsamfundet og husets venner var inviteret til at dyste i seks discipliner efterfulgt af en dejlig middag i centrets dejlige café.

Først bød Centerleder Lene Steensen velkommen, derefter Skovsmindes venners formand Gurli Jensen, og til sidst forklarede Dariush Mombeini, Aleris aktivitetskoordinator, reglerne for udfordringerne.

De seks discipliner i kørestol- rollator-race, ærteposekast, ringspil, dåsekast og slå søm i bræt kunne nok give sved på panden, men det var noget beboerne længe havde set frem til og deltog i alle discipliner med oprejst pande. Nogle med lidt hjælp fra personalet eller en pårørende.

Der var jubelråb og glæde, når det gik godt og skuffelse at spore, når det ikke gik så godt, for udfordringerne var store - også for de pårørende, der også fik lov til at deltage i arrangementet.

Alt imens der blev dystet på kryds og tværs, gik Lisbet rundt og spillede harmonika, og sang de populære og kendte sange, som beboerne kunne nynne med på, og nogle tog sig en svingom.

Bo som pårørende og Arne som frivillig havde travlt bag grillen sammen med personalet, hvor der blev fremtryllet grillstegt kyllingebryst, pølser og diverse tilbehør af kartoffelsalat, salat og drikkevarer til de sultne deltagere. Det var en hyggelig dag for alle, og alle var tilfredse og glade og nød arrangementet.

Det var utroligt behageligt og imponerende at personale, pårørende og Skovsmindes frivillige slog sig sammen for at skabe en aktivitetsdag for alle.

Der var tip- top stemning i huset, og det gav alle ekstra energi til at hygge sig sammen. Også stor tak til Skovsmindes Plejecenters frivillige - uden dem var det umuligt at skabe en så pragtfuld tid for beboerne.

Til toppen af siden