OL på Bakkebo Plejecenter

Bakkebo OL

Aleris Plejecenter Bakkebo åbnede fredag d. 21. august, dørene op for de årlige Olympiske Lege for beboere og pårørende. Det var femte gang at Bakkebo afholdt OL.

Deltagerne fik hver et navneskilt som fortalte hvilke discipliner de skulle dyste i. Beboerne blev delt ud på hold til de fem discipliner. De fem discipliner fandt sted forskellige steder på Plejecenteret, og hver disciplin havde 2 dommere, som noterede beboernes point når de dystede mod hinanden.

De fem discipliner at dyste i var:

  • Rollator race
  • Dåsekast
  • Slå søm i bræt
  • Ringspil
  • Balancebane

På hver disciplin var der pårørende og beboere som heppede og hjalp deltagerne. Nogle beboere fik lidt hjælp fra personalet eller en pårørende, for at udføre disciplinen.

Der var jubelråb og smil, når det gik godt, og skuffelse at spore når det glippede. Og traditionen tro var de faste frivillige som var med til at udføre OL i år. Beboerne fortalte at de længe havde glædet sig til OL, især nu når der er OL i Brasilien.

"Desuden er det også hyggeligt når vi ældre dyster mod hinanden for sjov i sjove discipliner med oprejst pande, og måden vi får medalje og ros på" fortalte en af de glade beboere.

Efter disciplinerne var færdige fik vinderne et diplom, en Bakkebo medalje og en buket blomster. Til sidst samledes alle i cafeen, hvor der blev serveret kaffe og kage, samt talt om dagens oplevelser. Der var en god stemning i huset og aktivitetsdagen var endnu en gang et hit på Bakkebo.

"Vi skal absolut takke de frivillige, som deltog i arrangementet - uden dem var det umuligt at skabe en hyggelig og pragtfuld tid for beboerne" fortalte centerleder Gitte Andersen.

Foto 1: Der blev dystet om de flotte præmier

Bakkebo OL

Foto 2: Der blev uddelt medaljer til beboerne 

Bakkebo OL 2

Til toppen af siden