Påskestemning på Skovsminde Plejecenter

Påske på Skovsminde

Tirsdag den 18. april var beboerne og dagcenterets borgere på Skovsminde Plejecenter inviteret i Græsted Kirke for at mærke påskestemningen og den store kirkelige højtid.

Det var Skovsmindes personale og frivillige, der sammen med Græsted Kirke havde arrangeret påskegudstjenesten. Der kom 4 busser for at køre alle deltagere mod kirken kl 12.30. Gudstjenesten startede kl 13 hvor Sognepræst Ole Backer Mogensen bød velkommen.

I kirken fortalte sognepræsten om påsken, og derefter blev der sunget salmer. Efter gudstjenesten deltog kirkens personale ved kaffebord, hvor Skovsmindes venner havde dække bordet og sørget for at alt var klar til de 60 borgere, når de kom tilbage til Skovsminde. Efter alle havde fundet plads i cafeen, blev der serveret kaffe og kage og alle - både personale og frivillige - sørgede for at alle hyggede sig i huset.

På Skovsminde blev der igen sunget og spillet til påskens salmer. Skovsmindes venner havde alt klar og kirken havde medbragt kage.

- Det var en dejlig oplevelse og vi er glade for det gode samarbejde vi har med Græsted Kirke, så denne tradition kan bibeholdes. Vi takker både kirken og Skovsmindes frivillige for at skabe denne dejlige og hyggelige tid for alle, fortalte centerleder af Skovsminde, Lene Steensen.

Til toppen af siden