Ringsted Kommune vælger Aleris Omsorg

Ringsted Kommune vælger Aleris Omsorg

Aleris Omsorg er ny leverandør af hjemmehjælp i Ringsted Kommune og bliver den eneste private leverandør.

Fremover kan borgere i Ringsted vælge hjemmehjælp fra Aleris Omsorg. Ringsted Kommune og Aleris Omsorg underskrev torsdag den 23. juni, en kontrakt, der gør Aleris Omsorg til leverandør i hjemmeplejen i Ringsted fra den 1. oktober.

Direktør for sundheds- og omsorgsområdet i Ringsted Kommune Andreas Jegstrup udtaler: "Jeg er rigtig godt tilfreds med udbuddet og aftalen med Aleris Omsorg. Aftalen træder først i kraft pr. 1. oktober så vi har god tid til at forberede ændringen for de 400 borgere, som skal vælge ny leverandør som følge af aftalen".

Med underskrivelsen torsdag kan borgere, der får hjemmehjælp, fra den 1. oktober vælge mellem Ringsted Kommune som leverandør eller Aleris Omsorg, som i forvejen driver hjemmepleje i blandt andet Greve, Næstved og Aarhus kommuner.

Miriam Toft, administrerende direktør for Aleris Omsorg, siger: "Vi ser frem til opstarten i Ringsted og glæder os over, at vi per 1. oktober kan tilbyde alle hjemmeplejeborgere praktisk bistand, personlig pleje og tilkøbsydelser. Vi vil etablere hjemmeplejekontor på Aleris-Hamlet Hospital og ser fem til samarbejdet i Ringsted".

Læs mere om Aleris Omsorg i Ringsted Her

Til toppen af siden