'Salude' på Skovsminde

Den 30. juli blev der holdt grisefest til den helt store guldmedalje på Skovsminde - med sangria, grillet pattegris og hele molevitten.

- "Grisefest på Skovsminde - med sangria, grillet pattegris og hele molevitten?"

- "Ja, selvfølgelig skal vi da have grisefest!"

Nogenlunde sådan lød det på et aktivitetsmøde i dagcenteret på Skovsminde Plejecenter, og netop på Skovsminde er der ikke langt fra ord til handling. Med stor flid blev der lagt planer for dagen. De lavede indbydelser, bestilte mad og musik og lavede flag og pynt til begivenheden - og i et dejligt samspil med resten af huset blev Skovsmindes grisefest en realitet torsdag d. 30. juli.

Caféen var festligt pyntet op, køkkenet havde kreeret en fantastisk menu med lækker dessert. Personalet og de frivillige havde dækket to store borde op til buffet. De frivillige dækkede bordene og serverede langs rækkerne. Beboere og brugere af dagcenteret samt pårørende og personalet kunne gennem hele dagen nyde den fantastiske spanske stemning på "Costa del Minde".

Først bød Eva fra dagcenteret alle velkommen og fortalte om arrangementet. Derefter bød Dariush velkommen og takkede frivillige og personale for deres villighed til at være med til festen. Der var ved indgangen delt numre ud til amerikansk lotteri, og det blev afholdt med stor spænding. Lotteripræmierne var gavmildt sponsoreret af Silvan og Super Brugsen. Efter middagen og kaffen sørgede Lille Palle for musikken og dansen gik lystigt resten af eftermiddagen til blandt andet "Eviva Espana". Den spanske stemning kom i den grad til Græsted og ikke så få gange blev der råbt "Salude" - det spanske ord for "skål".

Til toppen af siden