Skovsminde Omsorgscenter hilste julemåneden velkommen

Skovsminde Omsorgscenter hilste julemåneden velkommen

Skovsminde Omsorgscenter hilste julemåneden velkommen med julenissekoret, som traditionelt kommer i anledning af første advent.

Den 1. december var Skovsmindes Venner værter for årets julenissekor. Arrangementet blev afholdt i samarbejde med handelsstandsforeningen, de grønne spejdere, Skovsminde venner og Skovsminde Plejecenter.

Der kom mange spejderne ved 13.tiden på Skovsminde, og derefter kom beboerne stille og roligt ned i cafeen for at finde en plads samt hilse på hinanden.

Omkring 13.30, efter spejderne havde klædt sig på, begyndte festen. Spejderne sang julesange og skabte en dejlig julestemning i cafeen. Beboerne mimede med på sangene eller sang med på de sange som de kendte.

Efter spejdernes optræden, så var det tid til at spise æbleskiver, og spejderne gik rundt og hilste på beboerne. Det var skønt at opleve de forskellige generationer hygge sig sammen.

"Vi synes, at det var hyggeligt at samle beboerne til julenissekor. Der skal lyde en stor tak til de frivillige, handelsstandsforeningen, de grønne spejdere som alle gav af deres tid og engagement på Skovsminde," beretter Dariush Mombaini, frivillig og aktivitetskoordinator.

julenisser

Til toppen af siden