Skovsminde plejecenter på løvspringstur

Skovsminde plejecenter på løvspringstur

Dejligt vejr og godt humør satte dagsordenen for en god løvspringstur d. 20. maj for Skovsmindes beboere, frivillige og personale

Skønnere forårsvejr kunne Skovsmindes venner ikke forlange, da den fyldte bus med 60 beboere, borgere, frivillige og personale, tirsdag eftermiddag d. 20 maj forlod Aleris Omsorgscenter Skosminde, hvor turen gik rundt i Nordsjælland, hvor alle deltagere så på den smukke natur.

På restaurant Trekosten på Nivå havn nød alle noget godt og lækkert at spise med en genstand og kaffe med kage. Der var glæde og en meget dejlig stemning på hele turen.

I bussen var chaufføren også guide og fortalte bl.a. om Fredensborg slot og den rundkørsel i Fredensborg som Dronning Margrethe har designet. Det var en dejlig tur for både beboere, venner og de lokale. Det er også en gevinst for beboere og venner at komme ud fra omsorgscenteret og se naturen, tale sammen i bussen.

Sisse Bergenholtz - frivillig - fortalte, at hun tydeligt kunne se at alle hyggede sig, smilte og nød vejret og samværet på en dejlig restaurant. Det giver masser af ekstra energi ved at være med ved sådan et arrangement. 

Til toppen af siden