Skovsminde på udflugt til Restaurant Halsnæs Bryghus i Hundested

Skovsminde på udflugt til Restaurant Halsnæs Bryghus i Hundested

Torsdag den 8. juni tog Skovsminde på udflugt til Restaurant Halsnæs Bryghus i Hundested. Det blev en stor oplevelse for de mange deltagere.

Torsdag den 8. juni var det tid til, at de pårørende, borgere, beboere og venner skulle se den smukke natur, derfor havde Skovsmindes venner i samarbejde med Skovsminde Plejecenter arrangeret en udflugtstur til Restaurant Halsnæs Bryghus i Hundested.

Alle kørte afsted kl. 11 med to store busser. Busserne kørte en lille omvej rundt i Nordsjælland, så passagererne kunne nyde den smukke natur på vejen til Hundested. Buschaufførerne agerede også guider, idet de fortalte mange gode historier om den smukke natur og bygningerne på vejen.

Vi kom til restauranten, hvor bryghuset havde dækket bordene klar. Først kom alle ind i restauranten og fandt en plads. Derefter nød vi alle at være i selskab med hinanden. Vejret viste sig ikke fra sin bedste side, alligevel hyggede alle sig og nød turen til restauranten i Hundested.

På restauranten blev der serveret en lækker hovedret, og til slut fik vi æblekage og kaffe. Peter, Skovsmindes centerråds næstformand, fortalte at det er skønt og hyggeligt bare at komme ud fra plejehjemmet og mødes med de andre et helt andet sted, samt få lækker mad og hygge os på en helt anden måde. Gurli, Skovsmindes venners formand, nød det og var stolt af at vi venner på Skovsminde, kan blive ved med at komme på plejehjemmet og dele vores hygge og liv sammen med de ældre - både beboere og borgere.

"På vegne af Skovsminde Plejecenter takkes de frivillige fra Skovsminde for deres bidrag til at gøre denne dag endnu mere uforglemmelig - det gør virkelig en forskel, desuden er det også pragtfuldt at de pårørende oplever noget sammen med deres kære", fortæller Centerleder, Lene Steensen.

Til toppen af siden