Skovsminde plejecenter til høstgudstjeneste

Skovsminde plejecenter til høstgudstjeneste

Borgerne fra Skovsminde plejecenter tog tirsdag den 20. september, til høstgudstjeneste i Græsted Kirke.

Målet med turen var at høre høstgudstjenesten og få genopfrisket årsagen til denne store kirkelige højtid.

Omkring kl 13 ankom fire busser til Skovsminde for at hente beboere og borgere. Busserne ankom til kirken cirka halv to, hvor præsten Ole Backer Mogensen stod klar og bød gæsterne velkommen. Herefter sang beboerne og borgerne salmer, som kirken havde udvalgt til gudstjenesten. Præsten startede sin prædiken og fortalte forskellige historier fra Bibelen. Beboerne og borgere nød gudstjenesten og salmerne.

Stig, en af Skovsmindes beboere, fortalte hvor dejligt det er, at man stadigvæk kan komme i kirke og nyde den rolige og behagelige atmosfære som ikke findes mange andre steder.

Omkring halv tre kørte beboerne tilbage til Skovsminde hvor Skovsmindes venner havde dækket bord og serverede kaffe og kage. Præsten ankom sammen med kirkens frivillige til Skovsminde, for at fortsætte høstgudstjenesten. Der blev igen sunget og spillet høstsalmer og alle hyggede sig sammen i Skovsmindes Café.

- Det var en dejlig oplevelse og vi er meget glade, for det gode samarbejde vi har med Græsted Kirke, så vi bliver ved med at bibeholde denne tradition, og samtidig vil vi takke kirken for deres indsats, fortalte centerleder, Lene Steensen.

Til toppen af siden