Skovsminde til høstgudstjeneste

Skovsminde til høstgudstjeneste

Aleris Plejecenter Skovsminde var torsdag den 18. september til høstgudstjeneste i Græsted Kirke.

Borgerne fra Skovsminde var taget i kirke, for at høre høstgudstjenesten og få genopfrisket årsagen til denne store kirkelige højtid. Vi ankom til kirken kl.13.15, hvor præsten Ole Backer Mogensen bød velkommen. Herefter sang alle salmer fra salmebogen, som kirken havde udvalgt til dagnes gudstjeneste. Ole startede sin prædiken og fortalte forskellige fine historier fra Bibelen.

Beboerne nød at være til gudstjenesten og kl.14.30 vendte vi tilbage til Skovsminde. Her havde Skovsmindes venner dækket bordet, og der blev serveret kaffe og kage. Præsten kom sammen med kirkens personale til Skovsminde, for at fortsætte højtideligheden. Der blev igen sunget og spillet høstsalmer og alle hyggede sig ved at være sammen i Skovsminde Cafeen.

Jørgen, en af beboerne, gav udtryk for hvor dejligt der er, at man stadigvæk kan komme i kirke og nyde den rolige og behagelige atmosfære. - Det var en dejlig oplevelse og vi er meget glade, for det gode samarbejde vi har med Græsted Kirke, så vi bliver ved med at bibeholde denne tradition, fortæller Dariush Mombaini, Aleris aktivitetskoordinator.

Til toppen af siden