Skovsmindes beboere på biblioteks besøg

Skovsmindes beboere på biblioteks besøg

Fredag den 27. april drog otte af Skovsmindes beboere afsted til Gilleleje bibliotek og Kulturhavnen Gilleleje

Besøget på biblioteket er en fritidsaktivitet som også kaldes for I-ADL (Instrumentel- Almindelig Daglig Livsførelse) i forbindelse med rehabilitering og forbedring af funktionsevnen af beboeren.

Tilbuddet om besøget kom fra Gilleleje bibliotek, som ønskede at invitere nogle af Skovsmindes beboere i kulturhuset for at se det nye byggeri. Otte af beboerne ønskede at deltage i turen, og selv om det regnede og vejret ikke var tip top, påvirkede det ikke beboernes humør og nysgerrighed.

Der var afgang fra Skovsminde kl 10.30 og da beboerne ankom, ventede bibliotekaren Alexander. Han fortalte om det nye byggeri som involverede biografbilletsalg i stueetagen, restaurant, maleri-kunst udstilling og bibliotekets reception.

Beboerne var utroligt begejstrede over bygningens form og den store plads i kulturcenteret. Efter rundvisningen var det tid til at spise frokost på 2. sal med stor glæde. Efter frokosten havde biblioteket planlagt at film om 1950 og 1960-erne fra København, som alle syntes var hyggeligt og vækkede minder. Afslutningsvis havde biblioteket dækket bord og serverede kaffe og kage, mens der blev svaret på beboernes spørgsmål.

Skovsminde beboeren Isolde, fortalte at det var et dejligt sted med god plads til at komme frem og tilbage, og at bibliotekarerne var meget søde og behjælpelige. Hun fortalte ydermere at beboerne havde hørt at Gribskov byggede et nyt center, og nu var glade for at have oplevet det hvilket var hyggeligt.

På vegne af Skovsminde takker vi biblioteket for deres pæne og omsorgsfulde behandling, fortalte Aleris Omsorg aktivitetskoordinator, Dariush Mombaini.

Til toppen af siden