Skovsmindes beboere på tur i Zoologisk Have

Skovsmindes beboere på tur i Zoologisk Have

Skovsmindes beboere fik én på opleveren da de besøgte Københavns Zoo i dejligt vejr.

Vi fik idéen da flere beboere spurgte om vi kunne køre forbi zoologisk have. For at opleve dette, slog Skovsminde omsorgscenter, som drives af Aleris, sig sammen med de frivillige for at føre ideen ud i livet" fortæller centerleder Lene Stensen.

Det gode vejr valgte følge med, og gensynet med de vilde dyr vakte glæde. "Vejret var fantastisk. Der blev booket to busser for at køre mod zoologisk have, vi kørte kl. 10.00 fra Græsted og alle nød udsigten på vejen til København.

Vi havnede i Zoologisk have ved 11.00 tiden, og da vi kom opstod der dog en vis uenighed blandt deltagerne: "Nogle var særligt glade for at se isbjørnene og de brune bjørne, mens andre var mere glade for løverne det var en skøn tur. Ved 12.00 tiden havde vi arrangeret at alle skulle spise den medbragte frokost, som køkkenpigerne havde lavet. Efter frokosten gik vi rundt for at se de mange spændende dyr, og mange beboere udtrykte at det var mange år siden de havde haft sådan en oplevelse og de fortalte at de nød at se dyrere og de mange mennesker samlet på et sted.

Målet var at gøre en forskel og skabe hygge og fællesskab på tværs af beboere, borgere og personale. Turen var mulig, fordi Skovsmindes venner støttede op om at skabe en hyggelig dag for alle. Stemningen var i top, og det gav alle ekstra energi til at hygge sig sammen. På vegne af Skovsminde Plejecenter takkes de frivillige fra Skovsminde for deres bidrag til at gøre denne dag endnu mere uforglemmelig - det gør virkelig en forskel, fortæller Centerleder, Lene Steensen.

Skovsmindes beboere på tur i Zoologisk Have

Til toppen af siden