Sommerfest på Skovsminde Plejecenter

Sommerfest på Skovsminde

Der var fuldt hus på Skovsminde Plejecenter lørdag den 3. juli da beboere, pårørende og gæster i alle aldre afholdt årets Sommerfest.

Skovsmindes venner havde inviteret beboere, pårørende og lokale borgere med til festen for at fejre sommeren, og rigtig mange havde taget imod tilbudet.

Gurli Jensen, formanden for Skovsmindes Venner, bød alle velkommen, inden Skovsminde cafeen åbnede dørene, hvor der var dækket op med sommerfarver.

Først blev der serveret en let forret og derefter satte Skovsmindes køkkenpiger grillen i gang. Der blev lavet en buffet med forskellige lækre retter som gæsterne kunne vælge. Efter hovedretten havde køkkenpersonalet sørget for en soft ice maskine, og bordet blev fyldt med jordbær, chokolade osv. klar til isen.

Jens Gothenborg sørgede for den musikalske del, og det tiltrak mange til en svingom på dansegulvet. Vejret også med Skovsminde, hvilket bidrog til det høje humør.

Bent, en af de frivillige, fortalte at arrangementer som sommerfesten på Skovsminde glæder ham på to måder - "Jeg kan komme ud og beskæftige mig og samtidig hjælper jeg andre. Det er både sjovt og dejligt".

Uden de mange frivillige og et meget dedikeret personalet, der gjorde et kæmpe arbejde, kunne det slet ikke lade sig gøre at samle så mange mennesker til en sommerfest.
Der lød en stor tak til de frivillige for de store arbejde som de gør på Skovsminde samt til de sponsore der havde muliggjord dagen.

Til toppen af siden