Fornøjelig og hyggelig sommerfest på Skovsminde

Sommerfest på Skovsminde

Fredag 26. juni var det tid til en af de store traditioner, sommerfesten, på Skovsminde Plejecenter i Græsted.

Vejret var med festlighederne, da pårørende, beboere, personale og frivillige slog sig sammen og skabte en dejlig sommerfest for beboere og lokale borgere. Det var også flotte præmier til lotteri.

Som altid blev det en fornøjelig og hyggelig fest. Skovsmindes venner havde inviteret både pårørende og lokale borgere med til festen for at fejre sommeren sammen, og rigtigt mange havde taget imod det tilbud. Centerleder Lene Skovsgaard Steensen bød velkommen og derefter talte formanden for Skovsmindes Venner, Gurli Jensen.

Det er utroligt dejligt at se, at også lokale borgere i Græsted samles på Skovsminde, der er blevet et sted, hvor man mødes og hygger sig sammen. Desuden er det dejligt at borgere fra Gribskov kommune også mødte op. Derudover skal jeg takke alle de frivillige og personalet, der brænder for deres arbejde og har viljen til at gøre en forskel, fremhæver Lene Skovsgaard Steensen.

Uden de mange frivillige og et meget dedikeret personale, der gjorde et kæmpe arbejde, kunne det slet ikke lade sig gøre at samle så mange mennesker til en sommerfest, tilføjer hun.

Gurli Jensen takkede også alle for at være med til at skabe en sjov og hyggelig atmosfære på Skovsminde. 

Der var en dejlig glad stemning i Cafeen, hvor der blev serveret lækker mad, drikkevarer og dessert, akkompagneret af Ove Larsens medrivende musik. Selvfølgelig fik deltagerne også en svingom på gulvet.

Arrangørerne retter en ekstra tak til Silvan og SuperBrugsen for deres støtte til arrangementet.

Til toppen af siden