Storebade dag på Bakkebo

Storebade dag på Bakkebo

Dårligt vejr skulle ikke ødelægge den planlagte Store Badedag for beboerne på Bakkebo - når vi ikke kunne komme på stranden, måtte vi tager stranden til Bakkebo.

Bakkebo Omsorgscenter i Gilleleje, som drives af Aleris havde planlagt at tage en tur til stranden, da flere borgere ønskede at komme ud og dyppe tæerne.

Bakkebo ligger kun 100 meter fra stranden, men vejret var ikke med os, så istedet for at aflyse turen besluttede vi at flytte Store Badedag ind i cafeen, fortæller centerleder Gitte Andersen.

Kulissen til store badedag blev skabt med sand på gulvet i caféen, soppebassiner, badebolde, stråhatte og flotte gammeldags badedragter.

Kendingsmelodien fra Badehotellet spillede i baggrunden, mens der blev vist filmklip fra badelivet i 30´erne, den fuldendte kulissen til store badedag.

En fuldstændig anderledes dag, som skabte stjernestunder og højt humør for såvel beboere, pårørende og personalet. Alle hyggede sig med at bade i soppebassinerne, kaste med badebolde og mindes strandturene i deres unge dage. Efterfølgende blev der spist picnic mad og nydt kaffe og kage. Carl Erik på 90 år udtrykte, at det havde været en sjov og dejlig dag.

Vi overvejer om Store Badedag skal være en fast sommer begivenhed, da det var en kæmpe succes.

Arrangementet blev lavet i et samarbejde mellem frivillige, Bakkebo og projekt "Natur, Glæde og Bedring".

Storebade dag på Bakkebo 1

Storebade dag på Bakkebo 1

Til toppen af siden