Besøg af Alme skole på Bakkebo

Alme skole på Bakkebo

Aleris plejecenter Bakkebo havde dem 5. november besøg af en 2. klasse fra Alme skole, som kom for at høre noget om skolen i gamle dage.

Eleverne i 2. klasse på Alme kristne friskole har i skolens fordybelsesuge valgt emnet "Skolen i gamle dage". Derfor gik turen til Gilleleje museum og defefter til Bakkebo Plejecenter, hvor de skulle blive klogere på hvordan det var at gå i skole i gamle dage. Som forberedelse havde eleverne klargjort spørgekort til Bakkebos beboerne, der fik deres sag for med at svare på alle de nysgerrige elevers mange spørgsmål.

Bakkebos beboere havde også set meget frem til besøget og flere havde fundet gamle fotos frem, så børnene rigtig kunne se hvordan skolen havde set ud. Børnene startede ud med at synge et par sange for beborerne i aktivitetsstuen og  herefter kunne spørgerunden begynde.

Én af de beboere der flittigt blev adspurgt var Mogens Madsen der selv var skolelærer på Græsted skole fra 1960-2003.

- Det var rigtig sjovt at møde de små elever, grinte Mogens, som bl.a. kunne fortælle at han som barn var bybud hos bageren og at han 3 gange havde givet lussinger, hvilket var meget imponerende for et par af drengene.

Spørgerunden fortsatte ind til børnene have brugt alle deres kort og havde fået svar på alle deres spørgsmål. Tilslut blev der serveret rød saftevand og både børn og beboere kunne sige tak for en dejlig dag.

Til toppen af siden