Christians Have på Malta

Christians Have på Malta

Aleris Plejecenter Christians Have var på deres årlige rejse sydpå, som dette år gik til solrige Malta.

Det er en tradition at rejse med beboerne, hos Aleris Omsorgs Plejecenter Christians Have i Solrød. Den årlige ferie giver altid ny energi og nye fællesskaber for åbde beboere og de medarbejdere som rejser med som ledsagere.

I år gik rejsen til Malta med 8 beboere og 8 medarbejdere. Allerede kl.5:00 lørdag d. 20.september kørte de 8 spændte beboere med taxaerne fra Christians Have mod Kastrup lufthavn

- Vi rejser hvert år med vores beboere, da det giver så meget glæde for beboerne og det var også en oplevelse i år, da vi var på solskinsøen Malta med temperatur over 30 grader hver dag. Fortæller Center Leder, Katherine Ratgen.

Beboerne nød de varme forhold på Malta og poolen blev benyttet dagligt af alle beboerne. Stranden lå få minutter væk og blev også flittigt brugt. Udsigten var utrolig smuk, solen skinnede og selv da det var overskyet, var der varmt.  Beboeren var ude og bade det mest af tiden og vi måtte købe baderinge, så vi nemmer, kunne få beboerne ud på det dybe vand. 

- Det er altid et kæmpe privilegium at rejse med vores beboere, det er så livsbekræftende at opleve man aldrig er for gammel til at nyde en ferie med sol, vand, god mad, sightseeing og shopping og vores beboere nyder hvert øjeblik.

- Jeg vil gerne takke vores beboere og personale for en dejlig ferie, vi har allerede aftalt at vi rejser igen til næste år, da vores beboere allerede nu spørger hvor turen skal gå hen.
Tak til vores sponsorer, Aleris omsorg, Lone Andersen (pårørende), Solrød sko, Solrød El og Niels Ove i Solrød Center.  

Til toppen af siden