Koncert på Skovsminde

Koncert på Skovsminde

Elever fra musikskolen gav opvisning på deres kunnen foran beboerne i Plejecentret Skovsminde i Græsted. Det blev en hyggelig affære med klassisk musik, kager og godt med kaffe.

Kagerne var sat på bordet, og solen skinnede om kap med eleverne fra Gribskov Musikskole, der foran en stor gruppe seniorer fra Plejecentret Skovsminde spillede forskellige numre fra repertoiret, hjulpet moralsk på vej af deres musiklærere Gabrielle Riber og Oli Jakup Gaard-Hansen.

De i alt cirka 20 elever brugte en del af mandagen på at optræde på to af kommunens plejecentre, og selv om solen lokkede uden for, var der godt fyldt op til koncerten på Plejecentret Skovsminde

Et af de mere stemningsfulde numre blev leveret af Amalie Bache og Aksel Weber, begge 15 år. De spillede Arvo Pärts ’A Spiegel in Spiegel’, et vemodigt stykke for klaver og violin. Selv om et par enkelte toner sad lidt skævt, var der god bund i præstationen, der da også blev modtaget med klapsalver fra de mange tilhørere denne mandag eftermiddag.

Eleverne havde dog ikke tid til at blive længe. De skulle kort efter videre til Plejecentret Helsingegården, hvor musikeleverne igen kom i rampelyset foran en tilhørergruppe, der også lod til at nyde seancen.

Til toppen af siden