Altid vil jeg mindes denne aften

Skovsminde Plejecenter til musical

Ramløse scenen kunne ikke ønske sig et mere veloplagt publikum til opførelsen af musicalen 'Mød mig på Cassiopeia' søndag eftermiddag i Ramløse Forsamlingshus.

Borgerne fra tre af kommunens plejecentre samt bofællesskabet Ahornparken var søndag d. 30. marts inviteret til musical på Ramløse Scenen. Beboerne fra Skovsminde Plejecenter ankom i egen bus. 

Inden forestillingen kunne starte samledes de medvirkende under scenen som traditionen byder, for at sige knæk og bræk og indtage nogle ubestemmelige dråber af en skåret kop for at ønske hinanden held og lykke med forestilingen. – I dag er vi ikke nervøse, som inden premieren. Nu er vi blot ’søndagsnervøse’, som én af skuesspilerne udtrykte det.

- Det kunne ikke være meget bedre, sagde Katrine, som bor på Skovsminde Plejecenter, med overbevisning i stemmen. Hun hæftede sig ved de dejlige Kaj Normann Andersen melodier, bl.a. ørehængere som ’Flyv med’ og ’Den allersidste dans’ med indledningen ’Altid vil jeg mindes denne aften’. Katrine har selv spillet med i amatørteater, og hun har været en flittig teatergænger. Hun glæder sig til at fortælle om dagens forestilling i dameklubben på onsdag.

Forestillingen og Ramløse Scenen

Musicalen 'Mød mig på Cassiopeia' markerer Ramløse Scenens 110 års jubilæum. Forestillingen har fået nyt liv i brødrene Prices udgave. Price-brødrene har, uden at pille ved handlingen, opdateret den originale historie og gjort sproget mere up-to-date. Derudover bliver man underholdt af en perlerække af gamle kendte melodier. Selvfølgelig de i forvejen kendte klassikere af Kai Normann Andersen, men også andre sange, fra andre sammenhænge, har fundet deres plads i årets jubilæumsforestilling.

Resultatet er en forestilling med et forrygende tempo af scene- og kostumeskift, der har krævet en ekstra stor koordinering og et tæt samarbejde mellem de medvirkende og instruktøren.

Til toppen af siden