Modeshow på Bakkebo

Modeshow på Bakkebo

Forårs- og sommermode præsenteret på Bakkebo Plejecenter i samarbejde med den mobile tøjkæde Senior Shop.

Det bliver min nye karriere og mit nye liv, jublede Bibi på 74 år, da hun rundede den røde løber og mærkede publikums klapsalver til omsorgscentret forårs- og sommermode opvisning.

Det var første gang Bibi var model, og hun nød det i fulde drag, da hun iklædt limefarvet buksedragt trådte ud på catwalken.

- Jeg kommer til at tjene mange penge, grinede hun og klappede i hænderne.

Det var tredje gang Bakkebo Omsorgscenter holdt modeshow for beboere, deres pårørende og de mange frivillige, der er tilknyttet centret.

- Både på Skovsminde i Græsted og her på Bakkebo er det blevet en tradition, at vi to gange om året holder modeshow både forår og efterår, fortalte Dariush Mombaini, der er aktivitetskoordinator for Aleris, der driver de to centre.

Det er den mobile tøjkæde Senior Shop, der stod for arrangementet i samarbejde med Bakkebo.

Det var tydeligt, at de seks modeller nød turen i det smarte tøj på catwalken, men med en gennemsnitsalder på 82 år var det nødvendigt med en hjælpende arm eller to til at støtte de ældste modeller.

Lajla Lindekilde fra Senior Shop havde klædt modellerne i smart tøj i friske og rene farver og i gode og lette materialer. Der var desuden også specielle rabatter i anledning af modeshowet.

Efter modeshowet fik alle kaffe og wienerbrød og der blev tid til en samlet hyggestund.

Til toppen af siden