Aleris vinder jobrotationspris

Jobrotationspris i Gribskov Kommune 2013

Aleris var en af de tre virksomheder, der blev hædret for social ansvarlighed i Gribskov Kommune.

Der var taler, priser og kontanter til tre virksomheder i Gribskov, da Lokalt Beskæftigelsesråd i Gribskov Kommune sammen med undervisningsminister Christine Antorini torsdag d. 12. december hædrede social ansvarlighed.

Blistrup Brugsforening blev bedste private virksomhed til at få ledige i arbejde. Den tilsvarende pris for offentlige virksomheder i kommunen gik til Gribskov Ungdomsskole for deres store arbejde med at få unge i arbejde.

Ny pris til Aleris

I år var der en ny pris på spil, en særlig pris til bedste virksomhed til at indføre jobrotation. Den gik til Aleris Græsted.

- Aleris er meget opsatte på at få gang i jobrotation, og vi er derfor rigtig glade for at tildele prisen til jer, forklarede Lone Møller.

Hos Aleris var der stor glæde over den særlige pris for at være gode til jobrotation.

- Det betyder meget både for os som virksomhed, men også for den enkelte medarbejder hos os, forklarer Bitten Hansen fra Aleris.

Aleris gør sig primært i at drive plejecentre og botilbud for handikappede samt tilbyde hjemmepleje i forskellige kommuner. Og her er man ikke for gammel til at blive ansat.

- Vi har bl.a. en 65-årig dame, som var faldet lidt ud af arbejdsmarkedet. Hun har jo mere energi end en på 20, og hun troede egentlig ikke længere, at hun duede til noget på arbejdsmarkedet, men det gør hun i den grad, siger Bitten Hansen, der sammen med sin kollega Tina Søgaard modtog prisen på vegne af virksomheden.

Aleris har i 2013 opkvalificeret 22 langtidsledige og 14 tidligere ledige vikarer. Flere har fået fast tilknytning til arbejdsmarkedet, hvilket gælder for 90 % af vikarerne, 20 % flere end landsgennemsnittet.

Alle vindere modtog prisen samt 5.000 kroner, der er øremærket fælles aktiviteter.

Til toppen af siden