Julestemning på Skovsminde

Julefest på Skovsminde Plejecenter

Med lækker mad fra Græsted Kro og live musik festede omkring 110 borgere, frivillige og pårørende til en kæmpe julefest på Skovsminde Plejecenter.

Det blev en aften med farver, lys og julestemning, hvor beboerne kunne mærke, at de ikke er glemt, og at de betyder meget for lokalsamfundet i Græsted.
 
Mange lokale sponsorer havde bakket op om arrangementet med mange spændende præmier til lotteriet, og middagen kunne ikke være lavet så billigt, hvis ikke Super Brugsen og Rema i Gilleleje, Mariapil og Silvan havde vist julehumør med favorable priser på varerne.
 
Gurli Jensen, formand for Skovsmindes Venner, glæder sig over, at det er muligt at samle pårørende, beboere og lokale borgere til den store traditionelle julefrokost.

- Vi sætter stor pris på, at der var så mange pårørende, der hjalp til med at skabe den hyggelige atmosfære med sang og dans, siger Gurli Jensen.

 
Tut, som bor på Skovsminde sagde: - Det er fantastisk, at de frivillige gider gøre noget sammen med personale og beboerne, og det er pragtfuldt, at der sker noget hele tiden på Skovsminde, så man føler sig levende.
 
- Uden de mange frivillige, der sammen med personalet, gør et kæmpe arbejde, kunne det slet ikke lade sig gøre at samle så mange mennesker til en julefest, fortæller aktivitetskoordinator Dariush Mombaini.

Til toppen af siden